torsdag, januar 17, 2019

Skrapekalender

Minimer

Jule-skrapekalender

Vi kan også levere profesjonelt utformede skrape-julekalendre til større lag/foreninger.

Kalenderens utsalgspris anbefales med kr 50,-

Julekalenderens salgstid anbefales gjennomført i november måned. Dere kan selv påvirke utseende på kalenderen med f.eks eget bilde på forsiden. Kalendrene kommer i A5 format, skrapefelt, sikkerhetsfelt og serienr. er standard, og kan ikke redigeres.

Salg av julekalendere er en tradisjon for mange klubber/foreninger.

Dette er et produkt som er lett-solgt, lett-håndterlig, og som gir inntekter som monner. 

Hvordan starte opp et  julekalender-lotteri.

Alt det formelle i forbindelse med lotteriet er vi behjelpelige med. Søknader til lotteritilsynet, bankgaranti for gevinster, gevinster, trekning, utsendelse av gevinster etc. Dere trenger kun å bestemme dere for antall, signere søknaden - og selge kalendrene. Gebyret for lotterisøknaden for denne type lotteri, er pr.d.d. kr. 6 000,- og skal betales direkte til Lotteritilsynet ifb. med søknadsprossessen. (Betales ved lotterigodkjennelse av bestiller/klubben/foreningen). 

Kalenderens bakside.

På baksiden av kalenderen er det trykket spilleregler og gevinstliste. Uavhentede gevinster tilfaller loddleverandør når vi står for utlevering/utsending av disse. Ønsker dere å kjøpe gevinstpakke, må dette være avtalt i forkant/forespurt ved pristilbud.

Jule-skrapekalender kan ikke benyttes til smålotteri (omsetning under kr. 200 000,-) pga Lotteritilsynets regler/lovverk.  

OBS! Søknadsprosessen hos Lotteritilsynet kan ta tid. Dersom dere vurderer å ha deres eget Jule-skrapekalender lotteri, bør bestillingen være klar innen 01.08.  for at vi skal klare oppstart til 01.11. Her er mer informasjon vedr. Lotteritilsynets regler/lovverk vedr. denne type lotteri. (Stort lotteri)

Ta kontakt med oss for uforpliktende tilbud:

     
 Telefon:  69 27 58 78 
 Email:  post@lotteripartner.no

Skrapekalender

Minimer

Jule-skrapekalender


 

Copyright 2019 - Lotteripartner AS